14.7 C
İstanbul
Cuma, Aralık 1, 2023

2012 Yılı Gözlük Modelleri

Yaz aylarının yaklaşması ile beraber güneş gözlüklerine olan rağbette oldukça artmaya başladı. 2012 yılı moda güneş gözlükleri ise yine geniş çerçevelere sahip olan güneş gözlükleri. Yine bayanlar için özellikle çerçevesinde değişik aksesuarlar ve parlak taşlar taşıyan güneş gözlükleri 2011 yılında daha fazla tercih edilecek gibi görünüyor. Ayrıca renkli çerçeveli güneş gözlükleri de oldukça fazla rağbet görecek gibi görünüyor.

Bu yıl büyük çerçevelerin moda olduğunu söylemiştik. Büyük çerçeveli güneş gözlükleri son birkaç yıldır zaten oldukça moda. Bu yıl çerçevelerin daha da büyüyebileceğini söyleyebiliriz. Aynı zamanda yuvarlak hatlara sahip olan çerçeveler daha fazla tercih edilecek.

Yine çerçevelerin kenarlarındaki pırlanta parlaklığındaki taşlar bu yıl oldukça fazla kullanılacak. Birçok güneş gözlüğü üreticisi bu modellerin birçok türünü hazırladı ve bayanların beğenisine sundu. Özellikle çerçevedeki ve gözlük saplarındaki parlak taşlar ile bu yaz daha fazla ilgi çekebilirsiniz. Bu yıl yine kedi göz olarak bilinen gözlüklerde oldukça fazla kullanılacak. Renkli çerçeveli gözlükler daha sık kullanılmasına rağmen, metal çerçeveli gözlüklerde yine bu yıl kullanılacaklar arasında.

Sizde bu yaz modadan vazgeçmek istemiyorsanız ve modayı takip etmek istiyorsanız bu yılın modası olan güneş gözlüklerini de seçin ve kullanmaya başlayın. Aşağıda 2012 yılı güneş gözlük modelleri konusunda birkaç örnek sunuyoruz.

2011 yılı güneş gözlükleri

2011 yılı güneş gözlükleri

2011 yılı güneş gözlükleri

2011 yılı güneş gözlükleri

2011 yılı güneş gözlükleri

2011 yılı gözlük modelleri

2011 yılı gözlük modelleri

2011 yılı gözlük modelleri

2011 yılı gözlük modelleri

Sude Seçkin
Sude Seçkinhttp://www.kadinim.net
Kadınım.Net Editörü

Benzer İçerikler

2 YORUMLAR

  1. aralarında güzel modeller var ama ben şöyle çerçevesinde küçük küçük pembe kalpler olan gözlük çeşidi arıyorum. en alt resimdeki gözlükte kalp olsaymış dediğim gibi çok harika olurmuş.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Son Konular