7.5 C
İstanbul
Perşembe, Mart 14, 2024

2012 Erkek Ayakkabı Modelleri

2012 Erkek Ayakkabı Modelleri

2012 yılı, erkek ayakkabı modelleri, klasik ve spor ayakkabılar için zengin bir ürün yelpazesi ile merhaba dedi. Adidas, Nike, Slazenger, Converse gibi markalara baktığımızda ilk göze çarpan özellikler şunlar:

 ayakkabı alırken aranan özellikler

 

–       Maksimum kolaylık ve rahatlık için geliştirilmiş farklı özelliklerde ayakkabılar

–       Kaliteli malzeme seçimi, modern tasarımlar, uygun fiyat avantajları

 

Slazenger markasının deri mamülü ayakkabı modellerinde kaliteye önem vererek sağlam ve dayanıklı ayakkabıları ile öne çıktığını görüyoruz. Fiyatları da bizce çok uygun. 90 tl den başlayan fiyatları ile kesinlikle görülmeye değer bir  marka.

 

Old Gringo markası nostalji ve western tarzı sevenler için ürettiği kovboy çizmeleri ile göz dolduruyor. 2012 kış sezonunda Retro tarzı kovboy çizmeleri ince bir işçilikle raflardaki yerini çoktan almış durumda. 2012 yılında giyilecek olan erkek ayakkabıların sizlerin de ayaklarında olması gerektiğini düşünüyorsanız hemen bu modellerden ve markalardan birine sahip olmalı ve farklılık yaratmalısınız. 2012 erkek ayakkabı trendleri oldukça dikkat çekici.

 

Elbette ayakkabı denildiğinde son 10 yıla damgasını vuran, ve trend belirleyici etkisi olan Converse marka ayakkabı modellerine değinmezsek haksızlık etmiş oluruz. Bayan ve erkekler için spor ayakkabı modelleri üreten converse 2012 yılında da adından çok söz ettirecek. Dinamik görünümü ile, efsaneleşen tarzı ile, rengarenk tasarımları ile, deri yüzey dokusu ile bu yılın en güzel ayakkabılarını Converse ile keşfedebilirsiniz.

Önceki İçerik
Sonraki İçerik
Sude Seçkin
Sude Seçkinhttp://www.kadinim.net
Kadınım.Net Editörü

Benzer İçerikler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Son Konular