9.8 C
İstanbul
Çarşamba, Mart 13, 2024

2012 etek modelleri

 

2012 Etek Modelleri

 

     2012 etek modelleri trendlerinde kışlık ve yazlık etekler olarak iki farklı ürün grubu yer almakta. Kışlık eteklerde diz ve diz altı seviyesinde etekler göze çarpmaktadır. Bu eteklerin dize kadar uzanan deri veya diğer koyu renk çizmelerle konsept halinde düşünüldüğünü söyleyebiliriz. Kumaş olarak kalın ve koyu kumaşlar tercih edilmiş. Daha çok düz kesim ve sadelik ve ağırlık ön planda.  Yazlık etekler ise daha renkli, kesinlikle daha kısa ve daha havalı bir görünüme sahip. Bacaklarınıza güveniyorsanız mini etek tercih edebilirsiniz. İddialı renklerle desteklenmiş, dizüstü etekler bu yaza damgasını vuracak.

 

Marjinal etek modelleri de mevcut. Asimetrik kesimle hazırlanmış, önü kısa, arkası uzun etekler şaşırtan bir etkiye sahipler. Önemli bir nokta da seçeceğiniz eteğin vücut ölçülerinize ve fiziksel yapınıza uyum sağlamasıdır. Mini etekler bacak ve kalça güzelliğinizi öne çıkarır. Kendine güvenen bayanların tercih ettiği yırtmaçlı ve yırtmaç stilli etekler de güzelliğinize ışıltı katan seçimlerdir.

 

Peki, etek giymemesi gereken özelliklere sahip kadınlar var mıdır? Hangi ölçülerdeki kadınlara etek yakışmaz? Gelin birazda bu konunun üzerinde duralım.

 

Moda uzmanları vücut tipi olarak kısa boylu bayanların etek yerine elbise tercih etmelerinin onları daha şık ve çekici hale getireceğini söylemektedir. Daha uzun boylu ve atletik bir fiziğe sahip kadınlar için de mini etek tavsiye edilmekte.

 

Önceki İçerik
Sonraki İçerik
Sude Seçkin
Sude Seçkinhttp://www.kadinim.net
Kadınım.Net Editörü

Benzer İçerikler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Son Konular