5.6 C
İstanbul
Pazartesi, Kasım 27, 2023

Gelinlik Modelleri ve Fiyatları

Gelinlik, çoğu genç kızın küçüklükten itibaren hayalini kurduğu bir giysidir. Bunun böyle olmadığını söyleyen gelin adayları bile o anın yaklaşmasıyla hayal kurmaya başlarlar. Gelinlik hayali kuran bayanlar detayları düşünmeksizin kendini o bembeyaz gelinliğin içinde hayal ederler. Bu andan itibaren tasarımcıların devreye girerek bedeninize en uygun gelinliği tasarlamalıdırlar.

Gelinlik modelleri genç kızların hayallerini süsleyen öğelerden birisidir. Bildiğiniz üzere her yıl diğer her şey de olduğu gibi gelinlik modası da değişmektedir. gelinlik modelleri ile bu sene baktığımızda iki tip gelinlik modeli revaçta.

İlk gelinlik modelimiz oldukça şık görünümlü olan balık kesimli modelimiz. Bu modelin en büyük özelliği vücudu kalçalara kadar sarıp aşağıya inmesidir. Vücudunuzu sardığı için, vücut hatlarınızın ve yapısının düzgün olması önem taşıyan özelliklerden birisi arasındadır. Alt kısımları kabarık olan bu modelimiz bu sene çok tutacak gibi gözüküyor.

Diğer modelimiz de ilk modelle benzer özellikler taşımaktadır. Bel çevresi korseli olan bu gelinlik fit hanımların gözdesidir. Ve yine geleneksel gelinlik modelleri gibi alt kısmı kabarıktır.
İsterseniz örnek fotoğraflara bakalım;

 

Sude Seçkin
Sude Seçkinhttp://www.kadinim.net
Kadınım.Net Editörü

Benzer İçerikler

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Son Konular