12.7 C
İstanbul
Perşembe, Kasım 23, 2023

2016 Ateş Maymun Yılında Burçları Neler Bekliyor

Ateş Maymun Yılı

2016 yılı ateşli maymun yılı olacaktır. Bu yılda burçları neler bekliyor? Hangi burcu başarılar, hangi burcu hataları bekliyor? Bu konuda ünlü astrologların açıklamalar yapmıştır.

Maymun yılı – 1920, 1932, 1944, 1956, 1968, 1980, 1992, 2004, 2016 yıllarında doğan insanların yılıdır.

Bu insanlar zekilerdir, azimlilerdir, ihtirasçıdır ve özellerdir. En karmaşık meseleyi kolayca çözmeyi başarırlar, fakat bununla beraber geçersiz ve tutarsız insanlardır. Onlar her ne olduysa, onu hemen bilmek ve öğrenmek isterler, sabırsız ve her şeyle ilgilenen olurlar. En hafif engel bile onların ruh hallerine zarar verebilir, Onlardan birçoğu kararsız olurlar, bu özellikleri ile diğerlerden farklıdırlar.

Doğru karar kabul ediyorlar, sağlıklı düşünceye sahip olurlar. Eğer onlara engel olunmazsa onlar çok ünlü olurlar. Yüksek rütbelere sahibi olurlar.

Peki, bu yılda burçları neler bekliyor? Hangi burcu başarılar, hangi burcu ise başarısızlıkları bekliyor? Bu konuda ünlü astrologlar açıklama yaptı.

Koç – Uyum ve istikrar bekleniyor. Sadece ifratlara kaçınmak önerilir. İş etkinliğinde iyiye doğru değişiklikler olacak. Özel hayatta huzur, yılın sonuna doğru büyük kar bekleniyor. Sağlık 2016 yılında iyi olacak. Kısa vadeli inmeler büyük zarar getirmeyecek.

Boğa – İşte yükselişlerden söz edilebilir. Ödüllenme gözlenir. Sağlığa ve beslenmeye dikkat edilmelidir. Özel hayatlarında da ilişkilerin düzeleceği bekleniyor. Bu yılda aile, akraba desteği de sizlerle olacak. Ayrıca düzgün beslenmek ve zamanında doktora gitmek gerekir.

İkizler – Tüm yakaladığı işler başarıyla sonuçlanacaktır. Geçen yıla oranla 2016 yılında aileye dikkati artırmak gerekir. Para sorunu bu yılda yolunda olacak. Gelirlerin ve kariyerlerin yüksekliği bekleniyor. İkizleri özel hayatında dikkat oluşacak. Hediyeler, görüşler artacak. Fakat yalnız ikizler hayat arkadaşlarını bulmakta zorluk çekecekler.2016 yılında ikizlerin sağlığı kendilerine bağlıdır.

Yengeç – Bu sene çok telaşlı olacaklar. Yılın sonunda çektikleri eziyetin meyvesini yiyecekler. Özel hayatındaki insanla sebat, sakinlik bekleniyor. Bekar yengeçler kendi yarılarını bu yılda bulacaklardır. Kredi almaktan korkmayın, çünkü yılın sonuna kadar tamamını kapatacaksınız. Yılın sonu çekilmiş sıkıntıya göre gerilimden çıkmak için dinlenmek gerekir.

Aslan – Rahatsızlık çekmeyeceklerdir. Mesleklerinde çok rahat olacaklar. İşi ona zevk verecek ve sonucu büyük olacak. Çılgınlıkları bu yıl kenara koymak gerekir. Çünkü bilmeden hatalara yol verebilirler. Özel hayatınızda köklü değişiklikler olacaktır. Mali konular kuralına düşecek.

Başak – Bu sene çok meşgul olacaklar. buna rağmen, engelleri aşmak için yıl kendi yardımını gösterecektir. İşte yeni ilişkiler ve tanışmalar oluşacak. Romantik ve özel hayat derinleşecek. 2016 yılının ikinci yarısı daha çok şans vaat ediyor.

Terazi – 2016 yıl teraziler için başarılı bir yıl olacak. Kariyerlerinde 1-2 basamak yükseliş bekleniyor. Özel hayatında Maymun yılı yeni bir şey vaat etmiyor. Maddi durum iyileşecek, sevgi ikinci plana geçecek. Bekar teraziler kendini iyi hissettiğine göre, yıl boyu zinde olacaklardır. Hafif nezle morallerini bozmayacak.

Akrep – Gelecek yıl akreplerin hayatında çeşitli değişiklikler olacak. Önceden öngörülen planları ısrarla gerçekleştirmeye çalışmalıdırlar. Aktif akrepler çok şeye nail olacaklardır. Evliler arasındaki soğuk ilişkiler hissedilecek ve sürprizler oluşacak. Sağlıkları yolunda olacak.

Yay – Kariyerlerinde yükseliş bekleniyor. Yay çabaları sayesinde kendi iş sürecinden zevk alacaktır. Ancak meslektaşları arasında soğukluk oluşacak. Bu ortama hazırlıklı gerekir. Aile ilişkilerinde ilişkiler düzelecek. kadınların finansman ihtiyacı olmayacak. Sağlığa dikkat etmek gerekir. Yıldızlar Yaylara deniz seyahatleri önerir.

Oğlak – Esenlik ve huzur gelecek. İş faaliyetlerinde iş teklifleri olacak. Bekar oğlaklar da kendi yarılarını yılın sonuna kadar bulacaklardır. Dinlenmeye de zaman ayırmak gerekir. Yoksa yoğunluktan oğlaklara sinir ve rahatsızlık verecek. Ayrıca yıldızlar onlara sindirim sistemlerine ve karaciğerlerine dikkat etmelerini önerir.

Kova – Enerjik ve aktif olacaklardır. İşte iyiye doğru değişiklikler bekleniyor. Amaca doğru gitmek gerekir. Çünkü başarıyla sonuçlanacaktır.  Sağlıkta özellikle sinir sistemini korumak gerekir. Bu yıl yıldızlar zararlı yağlı gıdalar ve alkollü içeceklerden uzak durmayı tavsiye etmemektedir.

Balık – Balıklarda bu yıl sessizlik vardır. Çalışmalarına destek olunacak. Aile bağlantılarında sağlamlık, stabilite hüküm sürecek. Bekar balıkların bu yıl yarılarını bulmakta yüksek şansları olacak. Maymun yılında gıdalarına dikkat etmelidirler. Artık bu yıldan düzgün yaşam rejimine ve spora yer vermelidirler. Balık bu yıl iyi bir şekilde dinlenirse, bol başarı kazanacaklar

Sude Seçkin
Sude Seçkinhttp://www.kadinim.net
Kadınım.Net Editörü

Benzer İçerikler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Son Konular