13.6 C
İstanbul
Perşembe, Kasım 23, 2023

2016 Erkek Modası

Kadın, erkek ve çocuk her yaş grubuna ait tüketiciler için sweat, birbirinden farklı renk, model, beden ve desen çeşitleri ile uzun kollu sweat çeşitleri kışlık yazlık ve mevsimlik olarak üretilmekte ve tüketicilerin beğenisine sunulmakta. Önceki yıllarda, canlı ve cıvıl cıvıl renkleri ile daha çok genç kesime hitap eden, rahat ve spor tarzı yansıtan birbirinden şık sweat koleksiyonları günümüzde her yaş grubuna hitap etmekte ve her yaştan insanın severek kullandığı bir kıyafet tamamlayıcı aksesuar olarak tercih edilmektedir.

Erkek Badi

T-Shirt her yaştan kadın, erkek, çocuk olarak insanlar için genelde sıcak yaz günlerinde hayat kurtaran bir kıyafet bütünleyici olarak hepimizin kullandığı bir aksesuar diye bilinse de artık özellikle gençler arasında yayılmaya başlayan yeni bir akımın getirdiği moda ve alışkanlık ile yılın tüm mevsimlerinde sevilerek kullanılmaktadır. Kollu, yarım kollu, kolsuz veya askılı modellerde çeşit çeşit üretilen T-Shirt ler birbirinden farklı baskı, renk ve desen görünümleri ile canlı sıcak ve istenilen tarzın yakalanabilmesi için etkili bir kıyafet kombin aracıdır. Özellikle sıcak yaz günlerinde bir pantolon ve üzerine bir T-Shirt giyerek sokaklara çıkmanın hızı ve rahatlığı sayesinde T-Shirt ler her yaştan insanın tercih ettiği ve bol bol satın aldığı kıyafetler olmaktadır. Bugün artık hepimizin gardrobunda birbirinden farklı en az 5 çeşit T-Shirt bulunmakta ve hepimiz bunları severek kullanmaktayız.

Erkek badi, yazlık ve kışlık olarak mevsim şartlarına uygun kumaşlardan üretilmektedir. Vücudu saran yapısı sayesinde özellikle gençlerin, her mevsimde bolca tercih ettiği bir ürün olmuştur. Erkek badi leri de tıpkı sweat ve T-Shirt gibi kıyafet seçimlerimizde vazgeçilmez tercihlerimizden biri olmuştur. Aynı şekilde T-Shirt ve sweat ler gibi farklı renk ve desen çeşitleri ile farklı yaş grubundan tüketicilerin beğenilerine sunulmaktadır.

Fiyat aralığı bakımından sweat,  T-Shirt ve Erkek badi leri çeşitlilik göstermektedir. Pazarlarda satılan uygun fiyatlı ürünler yanında, şık ve pahalı mağazalarda satılan ve değişik fiyat aralıklarında olan bu ürünler, öyle görünüyor ki daha uzun yıllar her yaştan kullanıcının severek kullandığı ürünler olacaklar.

Sude Seçkin
Sude Seçkinhttp://www.kadinim.net
Kadınım.Net Editörü

Benzer İçerikler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Son Konular