16.6 C
İstanbul
Çarşamba, Kasım 22, 2023

2018 Tam Kapalı Mayo Modelleri

Tesettür giyim modasında yaşanan hareketlilik plaj giyim ürünlerine de yansıdı. Artık tam kapalı mayo modelleri şıklığı ile neredeyse abiye elbise modelleri ile dahi yarışacak bir duruş kazandı. Bundan kısa bir süre öncesine kadar sade görünüm sunan modeller sadece renk seçenekleri eşliğinde kullanıma sunuluyordu. Ancak artık dizaynları ile göz kamaştıran pek çok model muhafazakar giyim tarzına sahip hanımların beğenisine sunuldu.

Su Geçirmez Kumaştan Üretilen Tam Kapalı Mayo Modelleri

Öncelikle bu tasarımların kullanılan kumaş bakımından da bir çeşitlilik sunduğunu söyleyebiliriz. Çabuk kuruyan kumaşlardan dizayn edilen tam kapalı mayo modellerinde likralı kumaşlar ya da polyester su geçirmez kumaşlar da kullanılıyor. Bu sayede tatil aktivitelerinize en uygun kumaş seçimini rahatlıkla yapabiliyorsunuz.

Ayrıca konfor beklentinizi karşılayacak bir tasarımı bulmanız da hiç zor olmuyor. Çünkü tam kapalı mayo modellerinde vücudu saran ve hareket kabiliyetini kısıtlamayan tasarımlara alternatif olarak üst bölümü bol, alt bölümü dar olan tasarımlar da hazırlandı. Alt bölüm dar olsa da, üst parça kalçanın altına kadar uzadığından muhafazakar giyim stilinden ödün vermeniz de gerekmiyor.

Aynı zamanda üst parçanın diz üzerine kadar uzadığı tasarımlar da seçenekler arasında mevcut. Yılın trendlerine bağlı olarak çeşitli modern çizgilerle buluşmuş olan modeller, şıklığı ile de ön plana çıkıyor. Modern ve dinamik bir duruş sergilemenizi sağlayacak olan bu tasarımlar, tüm tatil boyunca kendinizi daha rahat ve daha özgür hissetmenize olanak tanıyacak.

Tam Kapalı Mayolarda Uygun Fiyat

Tesettür giyim stiline uygun olan tam kapalı mayo modellerine sahip olmak için mağazalar arasında mekik dokumayın. Mağazaların sunduğu seçeneklerden çok daha fazlasını sunan ve aynı zamanda en uygun fiyatlarla alışveriş yapabileceğiniz pek çok adres bulunuyor. Bu adreslerden biri de Marinamayo.com oluyor.

En kaliteli kumaşlarla hazırlanan tasarımlar için gayet makul fiyatlar sunan bu adres üzerinden onlarca farklı modele göz atabilirsiniz. Beklentilerinize uygun bir modeli kolaylıkla satın almanız da mümkün olabiliyor. Ayrıca çeşitli ödeme kolaylıkları da sunulduğu için ödemenizi de kolaylıkla, bütçenizi zorlamadan yapabiliyorsunuz. Modeller tükenmeden tıklayın ve siz de mayonuzu seçin.

Sude Seçkin
Sude Seçkinhttp://www.kadinim.net
Kadınım.Net Editörü

Benzer İçerikler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Son Konular