15 C
İstanbul
Perşembe, Mart 28, 2024

Haftalık Burç Yorumunuz (2-8 Nisan 2012)

Koç Ateş + Öncü (21 Mart- 20 Nisan)

Güneş size yeni girişimler, başarılı olma arzusu ve bağımsızlık isteği getirmeye devam ediyor. Bu dönemde özel projelere, yeniliklere açık durumdasınız. Tek başına yapabileceğiniz çok şey var. Ancak tam olarak netleşmeyen düşünceler bazı ikilemlere yol açabilir. Venüs ise 3’ünden itibaren yakın çevrenize hareketlilik, olumlu ziyaretler, anlaşmalar getirmeye başlıyor. Kardeşlerle ilişkiler de hareketlenebilir. Ancak aslı olmayan, dedikodu düzeyinde çok şey duyabilirsiniz. Bugünlerde zihnen kendinizi daha pozitif kılabilirsiniz.

Boğa Toprak + Sabit (21 Nisan – 20 Mayıs)

Bugünlerde Koç burcunda ilerleyen Güneş tam olarak net olmasa da, yeniliklere, yeni risklere ve girişimlere yol açıyor olabilir. Güven ve istikrarınızı daha fazla düşünmek durumundasınız. Bu arada yeni gelir kaynakları ve iş hayatında sizi oldukça meşgul edecek girişimler olabilir. Kazanç alanınıza ilerleyen Venüs yeteneklerinizi kullanma konusunda olumlu bir hava estirmekte. Gelirlerinizi iyi değerlendirmeye bakın. Ayrıca bu dönemde, gelecek beklentilerinizi, düşüncelerinizi gözden geçirip, değişikliklere gidebilirsiniz.

İkizler Hava + Değişken (21 Mayıs – 21 Haziran)

Bu hafta 3’ünden itibaren burcunuza ilerleyen Venüs size çok daha renkli, neşeli, arkadaşlıkların ve beraberliklerin sosyal açıdan canlandırıcı olabileceği güzel koşullar getirmekte. Kendinizi daha hafif ve pozitif bulabilirsiniz. Çekiciliğinizi ya da yeteneklerinizi kullanmak konusunda şanslısınız. Başkalarından da faydalanabilirsiniz. Bu dönemde gruplar, arkadaşlıklar hayatınıza yeni umutlar getirmekte. İşte ise hala tam olarak çözülmemiş durumlar var. Bu alanda, eve ait işlerinizde daha sabırlı ve tedbirli hareket etmeye bakmalısınız.

Yengeç Su + Öncü (22 Haziran – 22 Temmuz)

Bu dönemde Güneş Koç burcunda ilerlerken, başarılı olmak, hedeflerinize ilerlemek doğrultusunda çok daha kararlı ve mücadelecisiniz. Eğer kararlılık gösterirseniz, önemli adımlar atabilir, iş hayatında daha iyi koşullar elde edebilirsiniz. Sizi zihinsel açıdan meşgul eden çok sayıda iş ve detay söz konusu. Bu konularda daha esnek ve yapıcı olmaya çalışmalısınız. 3’ünden itibaren duygusal hayatınızı, ilişkilerinizi ilgilendiren gelişmeler, beraberlikler gündeme gelebilir. Bu alanda gizli kalmış durumlar, bazı dedikodular gündeme gelebilir.

Aslan Ateş + Sabit (23 Temmuz – 23 Ağustos)

Koç burcunda ilerleyen Güneş size heves, neşe ve yaratıcılık getirmeye devam ediyor. Hayatınıza katabileceğiniz yeni olasılıklar, yolculuklar, yabancılarla ilgili işler sayesinde ilerleme içinde olduğunuzu görebilirsiniz. Yeteneklerinizi ortaya koyma yönünde son derece başarılı olabilirsiniz. 3’ünden sonra İkizler burcuna ilerleyen Venüs yeni işbirliklerine, sosyal alanda canlanmaya ve grup çalışmalarında renkli koşullara işaret etmekte. Yeni ümitler ve beklentiler doğmakta. Bu arada arkadaş çevrenizde kadınlarla ilgili konular daha sık gündeme gelebilir.

Başak Toprak + Değişken (24 Ağustos – 23 Eylül)

Bu hafta Venüs’ün İkizler burcuna ilerlemesi ile birlikte mesleki konularda ilişkilerin, anlaşmaların önemi artmakta. Yeni olasılıklar, haberleşmeler ve kadınlar ya da güzelliklerle ilgili konular öne çıkabilir. Sosyal hayatınız daha canlı ve renkli olabilir. İş hayatında ilişkiler hızlanmakta ancak bazı ikilemler, kaypaklıklar da söz konusu olabilir. Burcunuzda ilerleyen Mars hala düzgün harekete dönmediği için kişisel konularda ve hedeflerinizde netleşmeyen koşullar olabilir. Pek çok konuda düzeltme, yeniden düşünme gereği var. Soğukkanlı olmaya devam edin.

Terazi Hava + Öncü (24 Eylül – 23 Ekim)

Bu dönemde Güneş hala karşıt burcunuz Koç’ta ilerlerken son aylarda süregelen durumlardan daha fazla ders çıkartmakta ve yeni sonuçlara varmaktasınız. Muhasebe dönemi devam etmekte. Özellikle ilişkiler, ortaklıklar ve başkalarından öğreneceğiniz fikirler kararlarınızı yakından etkiliyor olabilir. 3’ünden itibaren daha neşeli, sosyal açıdan canlı ve kendinize yeni ufuklar açabileceğiniz bir dönem başlamakta. Bu uzun dönemde, yabancılarla ilgili uğraşlar, yolculuklar ya da eğitsel faaliyetler hayatınıza pozitif bir heyecan getirmekte.

Akrep Su + Sabit (24 Ekim – 22 Kasım)

Güneş çalışma koşullarını, iş ortamını ve yorucu koşulları anlatan alanda ilerlerken, iş hayatında daha hızlı değişiklikler, anilikler gündeme geliyor olabilir. Dikkatinizi eldeki işlere vermek, daha verimli olmak konusunda gayret içerisindesiniz. Böyle bir dönemde kendinize de zaman ayırmayı unutmayın. 3’ünden itibaren gündeme gelebilecek konulara, olaylara dikkat edin. Özellikle parasal alanda, borç alacak konularında,finans durumunuzu anlatan değişiklikler gündeme gelebilir. Bu alanda bazı güvensizlikler, ikilikler söz konusu olabilir.

Yay Ateş + Değişken (23 Kasım – 21 Aralık)

Baharın gelişi ile birlikte siz de canlanıyor ve hareket kazanıyorsunuz. Koç burcundaki Güneş içerisinde risk olan yeniliklere, heyecana ve tutkuya işaret ediyor. Bu dönemde aşka çok açıksınız ve 3’ünden karşıt burcunuz İkizler’e ilerleyen Venüs, yakın beraberlikler açısından sonra derece hareketli koşullar getirecek. Duygusal alanda çok daha açıksınız ve aşk kapıda olabilir. Ancak önümüzdeki haftalarda bazı çift durumların ve ikilemlerin gündeme gelmesi mümkün. Bu dönemde iş hayatında aldığınız yeni kararlar sayesinde gecikmelerin önüne geçebilirsiniz.

Oğlak Toprak + Öncü (22 Aralık – 20 Ocak)

Güneş Koç burcunda ilerlemeye devam ederken, özellikle bitişler ve yeni başlangıçlar içerisindesiniz. Eve, ailenize, babanıza ait konular sizi her zamankinden daha fazla meşgul ediyor olabilir. Dikkatinizi yakın çevrenizdeki konulara, yazışmalara, ziyaretlere odaklamış olabilirsiniz. 3’ünden itibaren özellikle iş ortamındaki yenilikler sizi yeni hevesler katacak. İş ortamında sizi pozitif ve keyifli kılan uğraşlar içerisinde olabilirsiniz. İş ortamında kadınlara ya da güzelliklere, uyuma ait durumlar dikkat çekebilir. İş ortamında ilişkilere, dedikodulara da dikkat.

Kova Hava + Sabit (21 Ocak – 19 Şubat)

Bu dönemde Güneş Koç burcunda ilerlerken daha dışa dönük, hareketli ve mücadelecisiniz. Gruplar, yakın çevrenizdeki insanlar, ziyaretler, anlaşmalar ve konuşmalar içerisinde, zihnen son derece aktif olabilirsiniz. Bu arada 3’ünden itibaren aşk ve yaratıcılık evinize ilerleyecek olan Venüs bu konulara büyük bir hareketlilik ve renk katacak. Kendinizi yaratıcı alanda ve zevkler konusunda daha hafif ve keyifli olabilirsiniz. Çocuklarla, gençlerle ilgili olumlu gelişmeler de dikkat çekebilir. Duygularınızı daha fazla paylaşabilir ve hayattan zevk alabilirsiniz.

Balık Su + Değişken (20 Şubat – 20 Mart)

Bu hafta 3’ünde İkizler burcuna ilerleyen Venüs soysal hayatınıza, arkadaşlıklara canlandırıcı bir atmosfer getirmekte. Çok sayıda konuşma, paylaşım var. Ancak zevklerin uyuşmadığı, bazı uyumsuzlukların gündeme geldiği durumlarda daha toleranslı olmalısınız. Bu dönemde eve, ailenize, yakınlarınıza ait gelişmeler hayatınızı canlandırabilir. Ev için de güzel şeyler yapabilirsiniz. Kişisel kazançlarınızı,iş durumunuzu daha iyi hale getirmek için, tek başına yapabileceğiniz ve cesaret gösterebileceğiniz imkanlar var. Başkalarından çok şey öğrenebilirsiniz.

Hakan Kırkoğlu
Astroloji Uzmanı
(Milliyet)

Sude Seçkin
Sude Seçkinhttp://www.kadinim.net
Kadınım.Net Editörü

Benzer İçerikler

2 YORUMLAR

  1. ben 4e gidiyorum sevdiğim var rüyamda onu gördüm rüya tabirlerinden baktım iyi şeyler olacakmış ve burçların günlük yoruma baktım ve aramızda bir şey olabileceğini gördüm o bana bende ona aşığım

    • Merhabalar;
      evet siiznde söylediğiniz gibi rüya yorumlarına göre en kısa sürede sevdiğiniz kişiyle birbirinize açılıp güzel bir birlikteliğe adım atacaksınız.

      Teşekkürler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Son Konular