9.3 C
İstanbul
Çarşamba, Mart 20, 2024

2012 Abiye Modelleri

Abiye Elbise Modelleri

Abiye modellerini sizler için araştırdık ve abiye modasını sizlerle paylaşıyoruz 🙂

 

2012 Abiye Modelleri

Düğün, nişan ve diğer özel davetlerde bayanların aklına ilk takılan sorudur : Acaba ne giysem ? Gardroplar açılır ve birbirinden farklı elbiseler denenir. Fakat bir türlü ne giyeceğinize karar veremezsiniz. O özel gecede ilgiyi üzerinize çekmek istiyorsunuz. Size yardımcı olmak için 2012 abiye modelleri ve trendleri konusunda bilgi vermeye çalışacağız.

Kına, nişan gibi özel davetler için bu yıl pembe ve mavi tonlardaki abiyeler moda. Sırt ve göğüs dekoltesi abartılmamış olan bu şık abiyelerle tüm gözlerin sizin üzerinizde olacağına emin olun.

Diğer kapalı mekânlarda ise bordo ve yeşil renklerdeki uzun abiye elbiseler kesinlikle güzelliğinize güzellik katacak. Sarı renkte abiyeler bu yıl tercih edilmiyor. Siyahın asaletini üzerinizde taşımak ise en güzel seçim olacaktır. Parlak desenlerle süslü siyah uzun bir abiye elbise ile geceye damganızı vuracaksınız. Saten kumaştan yapılmış abiyeler de bu yılın olmazsa olmazlarından.

Uzun bir abiye elbise için en güzel saç modeli topuz model saçlardır. Aynı şekilde uzun topuklu bir ayakkabı ve şık bir çanta ile harika bir konsept bütünlüğü sağlanabilir. Size bir de ipucu verelim: Şayet giydiğiniz abiye koyu renk bir seçim ise düz renk olması uygun olur. Şıklığın, asaletin ve zarifliğin göstergesidir. Beyaz veya açık tonlarda ise çiçek desenleri ile süslü, albenisi yüksek modelleri tavsiye ediyoruz. Böylece etrafınıza pozitif enerji saçabilir, görenleri size hayran bırakabilirsiniz.

Biz bayanların vazgeçemediğimiz abiye modelleri‘ni sizlere yardımcı olabilmek amacıyla araştırma yaparak bir araya getirmeye çalıştık. Özel gecelerde ve davetlerde seçtiğimiz abiye elbise modelimizle şık ve göz alıcı olarak bütün gözlerin üzerimizde olmasını isteriz. Bu yüzden sitemizde paylaştığımız abiye elbise modellerine bakmadan alışverişe çıkmamanızı öneriyoruz.

2012 yılının modasına baktığımızda 60’lı yılların abiye elbise modelleri bu yaza damgasını vuracak. Modayı yakından takip eden bayanlar farklı görünmek istiyorlarsa bu abiye elbiseler ile birlikte saçlarında küçük tüllü şapkalar yardımı ile tam bir kombin sağlayabilirler. Saten kumaşlara dantellerle Osmanlı’dan kalma işlemeler kullanılarak farklı bir tarz yaratılmıştır. 2012 yılında sarı, balköpüğü, şeker pembesi, yeşil, lacivert gibi canlı renklerin modasıdır. Abiye modelleri.

Sizlerin beğenisine sunduğumuz 2012 elbise – abiye modelleri‘ne gelin hep birlikte bakalım.

Önceki İçerik
Sonraki İçerik
Sude Seçkin
Sude Seçkinhttp://www.kadinim.net
Kadınım.Net Editörü

Benzer İçerikler

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Son Konular