7.5 C
İstanbul
Çarşamba, Mart 20, 2024

Bayan Ayakkabı Modelleri

2012 Bayan Ayakkabı Modelleri

Kadınların en önemsedikleri aksesuarlardan biridir ayakkabılar. Seçtiği ayakkabı modeline bakarak bir kadının ne kadar zevkli olduğunu anlayabiliriz. Sadece aksesuar olarak değil, bunun yanında hayatımızı kolaylaştırması açısından da ayakkabı çok önem taşır.

2012 yazlık ve kışlık bayan ayakkabı trendleri özellikle uzun topuk ve dolgu topuklu modellerle karşımıza çıkıyor. Dolgu topuklu ayakkabılarda dolgu kısmına değişik desenler de katılarak tasarımda yeni ufuklara gidildiğini görmekteyiz.

Bayan Ayakkabı Markaları

2012 bayan ayakkabı modelleri trendine baktığımızda uzun topuğun tercih edildiğini görüyoruz. Givenchy marka bayan ayakkabı modellerinde uzun ve ince topuklu tasarımların ince bir işçilik, zarif bir tasarım, estetik bir renk uyumu içinde sunulduğunu görüyoruz. Çok yüksek ökçeli olarak hazırlanmış ve Mary Jane tarzı bilek kemeri eklenerek zenginleştirilmiş tasarımlar sunuyor Givenchy markası. Bunun yanında Arow markasının sizler için hazırladığı 2012 yazlık / kışlık bayan ayakkabı koleksiyonunda ise sportif tarzın klasik tarz ile olan birleşmesi görülmekte. Dolgun topuklu modeller de rahatlığı zevke dönüştürmeyi bilen kadınlar tarafından sıklıkla tercih edilmekteler.

Sizlere bahsedeceğimiz ayakkabı modelleri bunlarla sınırlı değil elbette. Çok marjinal modellere de rastlamak mümkün. Örneğin: Oscar de la Renta markasının ürettiği modelleri incelediğimizde dantel işlemeli tül ile kaplı ayakkabıların seksi bir duruş ve hava kattığını söyleyebiliriz. Özel gecelerde ve davetlerde sizi diğer bayanlardan daha çekici kılacağına emin olabilirsiniz bu modellerin.

Sude Seçkin
Sude Seçkinhttp://www.kadinim.net
Kadınım.Net Editörü

Benzer İçerikler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Son Konular