7.5 C
İstanbul
Perşembe, Mart 14, 2024

2012 Damatlık Modelleri

2012 Damatlık Modelleri

Hayatımıza giren o özel insanla bir ömür boyu sürecek olan yolculuğumuzun başlangıcıdır evlilik. Güzel bir aile, mutlu bir yuva, birbirinden şirin çocuklar… İnsan daha ne ister ki hayattan değil mi?

 

Böyle hayati bir önem taşıyan evliliğe adım atarken gelin ve damat adaylarının kıyafet seçimlerini de iyi yapmaları gerekir. Bütün gözler o gün gelin ve damat üzerindedir. Şıklığın ve zarafetin öne çıktığı zamanlardır bu günler. Damat adaylarının en çok merak ettikleri şey şudur:  Damatlık seçerken nelere dikkat etmek gerekir ?

 

–       Kesinlikle üzerinize oturan bir damatlık modeli tercih etmelisiniz. Size bol gelen veya sizi sıkan, üzerinizde eğreti duran bir damatlık en başta sizi rahatsız edecektir.

–       Kumaş seçimi özenle yapılmalı, mümkünse hazır damatlık yerine işinin ehli bir terziye diktirilmelidir.

–       Hareket kabiliyetinizi sınırlandıran modellerden uzak durmalısınız.

–       Mümkünse düğünden evvel damatlık  giyilerek prova yapılmalıdır.

 

Damatlık elbise alırken damat ayakkabısı da aynı titizlikle ele alınmalıdır. Zaten damatlık takım elbise konsept olarak düşünüldüğünde, damat yeleği, kravat veya papyon, damatlık gömlek, damat ayakkabısı şeklinde bütün olarak ele alınırsa güzel olur. Piyasada tanınmış markaların 2012 yılı hazır damatlık modelleri de bulunur. Damatlık smokin de tercih edilebilir. Damatlık kadar damat saç modeli de önem taşır. Uygun bir saç modeli damatlığınızın size daha da yakışır hale gelmesini sağlayacaktır.

Önceki İçerik
Sonraki İçerik
Sude Seçkin
Sude Seçkinhttp://www.kadinim.net
Kadınım.Net Editörü

Benzer İçerikler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Son Konular