7.5 C
İstanbul
Perşembe, Mart 14, 2024

Gelin Saç Modelleri

Gelin Saç Modelleri

 Hayatımızın en özel olaylarından birisi olan düğün ve evlilik törenleri güzel olduğu kadar, detaylı bir ön hazırlık yapılması gerektiren bir konudur. Özellikle gelin adayları bu özel güne hazırlanmak için aylar öncesinden hummalı bir araştırmaya girişirler. En zor şey o güzel günde size en yakışacak gelinliği, saç modelini ve makyajı seçme işlemidir. Bu heyecanlı süreçte yüzlerce farklı gelinlik modeli incelenir, birçok saç modeline bakılır ve nihayetinde size en uygun olan tarz ve model belirlenmiş olur.

 

Bu zor süreçte gelin adaylarımızın işini kolaylaştırmak için onlar için tavsiye edebileceğimiz farklı öneriler geliştirdik. Her yılın değişen saç modasına uyarak sizlere 2012 yılının en güzel gelin saç modelleri trendlerini şöylece sıralayabiliriz :

 

–       Enseyi açıkta bırakan yan topuz saç modeli. Bu saç modeli her zaman en çok tercih edilen stillerden birisidir.

–       Bunun dışında hafifçe enseye doğru toplanan balerin topuzu saç modeli. Saçlar enseye dökümlü şekilde toplanır ve toka takılır. Saçlarınıza dolgunluk havası verir, asil bir havası vardır bu saç modelinin.

 

Daha farklı gelin saç modelleri de bulunmaktadır. Doğallığınızı ön plana taşıyan modelleri tercih etmelisiniz. Düğünden bir süre önce mutlaka saç modelleri ile ilgili moda dergilerine göz atabilirsiniz. Kuaförünüze dergilerden beğenerek,  seçtiğiniz bir saç modelini göstererek size en uygun tarzı yakalayabilirsiniz. Düğününüzde tüm dikkatleri üzerinize saçınız ve gelinliğiniz ile çekin.

Sude Seçkin
Sude Seçkinhttp://www.kadinim.net
Kadınım.Net Editörü

Benzer İçerikler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Son Konular