12.7 C
İstanbul
Perşembe, Kasım 23, 2023

2017 Ferace Şıklığı

Tesettür giyimde bayanların seçim yapması eskiye göre artık daha kolay. Eskiden sınırlı kıyafetler arasında seçim yapmakta olan bayanlar için artık modayı takip etmek hiç de zor değil. Modanın gerisinde kalmak istemeyen bayanlar için tek parça olmasından dolayı kolay ve kişiye bir modern görünüm katan ferace modelleri 2017 yılına damgasını vurmayı bekliyor.

Kapalı tarzda giyinen bayanların üzerlerine geçirdikleri uzun çarşaf modeldeki elbiselerin şimdilerdeki adı feracedir. Feraceler günümüz modasından nasibini alan ve kapalı giyinen bayanlar arasında rahatlığı ve şık görüntüsüyle en çok tercih edilen bir giyim tarzına dönüşmüştür.

Günümüzde pardösüye alternatif olarak özellikle bahar aylarında kapalı bayanların tercih ettiği feraceler, günlük yaşamda pek çok kolaylık sağlar. Tesettür giyimde önemi yadsınamayacak derecede fazla olan ve bu gün çok fazla kullanıldığı için pek çok modeli ve rengi üretilen feraceler, sizlere zarif bir şıklık kazandırabilir.

Ferace Modelleri Nelerdir?

Günümüzde kullanım alanı arttığından dolayı kapalı giyinen bayanlar için vazgeçilmez bir tamamlayıcı haline gelen feraceler, modaya ayak uyduran bayanlar için biraz daha modernize edilerek kullanılmaya başlanmıştır.  Önceleri düz ve koyu renkte tasarlanan ferace giyim şimdilerde çok çeşitli renk ve modellerde karşımıza çıkmaktadır. Açık renkli, desenli, tül detaylı, gipür işlemeli ferace modelleri ile kapalı bayanlar için ferace pek çok alanda en çok tercih edilen giyim türü arasında yer almıştır. Yaldız süslemeli, düğme ve fermuar detaylı tarzlarıyla kapalı giyinen bayanlar için klasik bir mekânda,  bir yemekte de rahatlıkla kullanılabilen feraceler, tesettür giyime yön vermeyi de başarmıştır.

Modaya ayak uyduran feracelerde günlük kullanım için tasarlanmış olanlarda da daha fazla lazer kesimler, püskül detaylar ve danteller karşımıza çıkmaktadır. Mevsimine göre farklı modelleri olan, pardösüye göre biraz daha ince olduğu için rahatlık açısından da oldukça iyi olan feracelerle sizde şıklığınızı tamamlayabilirsiniz. Kullanım açısından ‘giy ve çık’ tarzda bir model olduğundan içine giyeceğiniz ne olursa olsun ferace size şıklık katmaktadır.

Sude Seçkin
Sude Seçkinhttp://www.kadinim.net
Kadınım.Net Editörü

Benzer İçerikler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Son Konular