16.5 C
İstanbul
Çarşamba, Kasım 22, 2023

2019/2020 Bebek Patiği Modelleri, Bebek Patiği Yapımı

Örgü bebek patikleri neredeyse tüm annelerin bebekleri için yaptığı ya da yaptırdığı cici patiklerdir. Kış aylarında bebeklerinin ayakları üşümesin isteyen anneler bebeklerine patik giydirirler.  El işi bilen anneanneler ve babaanneler torunları için mutlaka patik örerler.

Eğer el işi bilmiyorsanız ve yakınlarınızda da bilen yoksa rengarenk ve çeşit çeşit patikleri bu günlerde parayla ören ve sosyal medyada satan birçok bayan bulabilirsiniz. Sağlıklı ve çocukların ayacıklarını sıcacık tutan patikleri mutlaka çocuklarımıza giydirmeli ve bu geleneğimizi asla unutmamalıyız.

Bebekler soğuğu ayaklarından alırlar. Bu tüm annelerin bildiği ve çok dikkat ettiği bir konudur. Ayaklarından aldıkları soğuk nedeniyle bebeklerde karın ağrıları, gaz sancıları ve diğer bazı sorunlara neden olabilmektedir. Bu nedenle minik prens ve prenseslere mutlaka patik giydirilmelidir.

Hem kendi evinizde hem de misafirliğe gittiğinizde bebeklere mutlaka patik giydirmelisiniz. Bebek patik modelleri birçok mağazada hazır bulabileceği gibi evde kendiniz örmek isteyebilir ya da bilen bir yakınınıza ördürebilirsiniz.

 

Bebeklerinizin ayaklarını sıcacık tutması için, bebek patik modelleri seçerken yün ipler tercih etmeniz yerinde olacaktır. Çünkü yün ipler hem yumuşak hem de diğer iplere göre daha sıcak tutmaktadır. Yün olmayan iplerde de mutlaka yüzde yüz pamuktan yapılmış ipler tercih edilmeli ve içerisinde polyester oranı en az olan ipler tercih edilmelidir. Bu şekilde bebeklerin ayaklarının terlemesi önlenmiş olacaktır.

 

2019/2020 Bebek Patiği Modelleri, Bebek Patiği Yapımı, Dikişsiz bebek patiği çeşitleri yazımızın devamında…

Kız Bebek Patik Modelleri: Mevzu kız çocukları olunca hepimizin bildiği gibi birçok renk ve model bulmak mümkün sizlerde beğeneceğiniz bir modeli işleyebilir ya da satın alabilirsiniz. Kız çocukları için en çok pembe, lila, beyaz gibi renkleri tercih edebilirsiniz. Aşağıda çok beğeneceğiniz bazı kız bebek patiklerini sizler için seçtik.

Erkek bebek patik modelleri: erkek bebekler için, mavi ve tonları, gri, beyaz, kahverengi, yeşil ve toprak rengi ile tonları tercih edilebilir. Erkek bebekler daha hareketli olduğundan mutlaka patik giydirilmelidir.

Yazının tamamını okumak için https://modayazi.com/2018/12/25/2019-2020-bebek-patigi-modelleri-bebek-patigi-yapimi/   linkini ziyaret ediniz.

Sude Seçkin
Sude Seçkinhttp://www.kadinim.net
Kadınım.Net Editörü

Benzer İçerikler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Son Konular