16.4 C
İstanbul
Çarşamba, Nisan 3, 2024

2019 Tesettür Modası Hakkında Tüyolar

Tesettür kombinleri çok şık bir şekilde sizlere sunuyor. Etekli ve pantolonlu çeşitli kombinler yapma şansına sahipsiniz. Özellikle bu sene deri ceketler çok moda şık kombinler elde etmek isteyenler için uzun tunik gömlekler, pantolonlar, etekler, yelekler gerçekten de çok şık gözüküyor. Modayı yakından takip edenler için özellikle koyu renkler yerine somon renkleri ve yavru ağzı renkleri çok fazla ön plana çıkmış.

Gri uzun pileli eteklerle de çok güzel kombin edilebilecek modeller mevcut. Şık giyinmek aslında çok zor değil. Asıl önemli olan şey doğru bir şekilde kombinleyebilmeniz. Yani üzerinizdeki kıyafetleri doğru bir şekilde birleştirirseniz çok şık sonuçlar elde edebilirsiniz.

Öncelikli olarak gittiğiniz yere uygun kıyafetler seçmek geliyor. Sabahtan akşama kadar pek çok aktiviteye katılıyor olabilirsiniz. Birden fazla toplantıya katılacak ve farklı ortamlara girme durumunda kalacak olabilirsiniz. Bu durumda kıyafetinizin hem ciddi hem sade kıyafet olması önemli. Akşam yemeğinde bir resmi toplantıya gidebileceğiniz aynı zamanda gün içerisinde de kullanabileceğiniz bir kıyafet haline gelmesini sağlayacaktır. Desenleri çok fazla karıştırmadan tek bir desen parçası ile hareket etmek de çok önemli. Ayrıca desenli ürünler giydiğiniz takdirde üzerinize veya altına kombinleyeceğiniz renkler de yine bu renkler üzerinden olmalı. Ağırlıklı olan renkleri değil az olan renkleri seçerek farklı bir havada oluşturabilirsiniz.

2019 tesettür modası bizlere bu sene minimal bir giyim tarzında maksimum şıklık oluşturuyor. Sizler de bu yüzden dolayı farklı dizaynlara ulaşabiliyorsunuz. Az parçayla sadeliği yakalamaya çalıştığınızda çok şık sonuçlar alabiliyorsunuz. Burada vücut proporsiyonu ve uygun tasarımları tercih etmek ve renk seçimlerine doğru bir şekilde yapmak sizlerin çok daha rahat bir şekilde sonuç almanızı sağlar. Aslında minimal giyimin özünde bilindiği gibi sadelik yatmaktadır. Kombinleri mümkün olduğunca az parçayla oluşturmak bu anlamda sizler için iyi olacaktır. Kat kat giyinmek yerine aslında belirli parçalar üzerinden gitmek sizin için de çok daha şık bir durum oluşturacaktır. 2019 yılında özellikle kadınların kış aylarında füme renkleri yaz aylarında da yavru ağzı ve pembe renklerini ön plana çıkaracağınızı söyleyebiliriz. Aynı zamanda minimal bir giyim tarzı olarak pantolon ve gömlek tercih eden bayanlar için çok şık yelekler ve ceketler de var. Bu anlamda eğer isterseniz kahverengi tonlarını tercih edebilirsiniz.

Sude Seçkin
Sude Seçkinhttp://www.kadinim.net
Kadınım.Net Editörü

Benzer İçerikler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Son Konular