17.9 C
İstanbul
Cumartesi, Nisan 6, 2024

Doğru kolye nasıl seçilir?

Eskiden, bir kız istendiğinde kız tarafının istediği altınlar bir liste haline getirilir, erkek tarafı bunları satın alırdı. Bu, aslında istenen altınların kızı güvence altına almak amacıylaydı yani yatırım amaçlı istenen altınlardı. Ama dünya değişti, fikirler değişti ve haliyle artık kız isteme merasimlerinde istenen altınlar da değişti. Elbette yatırımlık istenen altınlar hâlâ devam ediyor, ama bir de buna ek olarak kızların da beğenerek satın almak istedikleri takılar vardır. Yani eskisinden çok daha farklı dönemin içindeyiz ve moda dünyası da bu değişimleri en iyi şekilde sunmak adına farklı tasarımlar sunmaktadır. Genç kızların şimdilerde bu şekilde davranmalarının nedeni elbette farkındalık yaratmak, farklı olmak ve düğün günü için hazırlık yaparken sadece “gelin hanımın yakınından…” diye başlayan sözlerin ardından gelen “şu kadar para, altın vs.” cümlelerin kullanılmasını tarihe karıştırmaktadır. Bu yüzden özellikle de seçtikleri gelinlik modeline uygun olması için kolye seçiminde daha farklı seçenekleri değerlendirmek isterler. Moda dünyasına uyumlu olması, sezon içinde beğenilmesi hem şık hem de sade tasarımlara sahip olması için araştırmalarını daha geniş yelpazelerde yaparlar. İnternet dünyasının bu konuda genç kızlara birçok yönden fikir sunması sayesinde bu işlem için ayrı ayrı pırlanta dükkanlarını gezmeye de gerek kalmıyor. Pırlanta satış siteleri, sosyal medya hesapları gibi alanlarda bu araştırmalar sezona göre gayet kolay bir şekilde yapılabiliyor.

Sadece şık olmak için değil, ileriye yönelik de olması gerekir

Elbette yukarıda söylediğimiz gibi şimdilerde genç kızlar, daha çok gelin olacakları günde ön plana çıkmak için takı ve aksesuarlarını seçerken daha bir dikkatli davranıyorlar. En azından o günü özel kılacak modeller üzerinde tercih yapmaya gayret ederler. Ama doğru pırlanta veya aksesuar seçimi için bu tek başına yeterli değil. En nihayetinde kızı da erkeği de yeni bir dönem bekliyor. Bazen sıkıntılar yaşanacak maddi olarak bazen bir şeyler alınmak istenecek ve para yetmeyecek. Bu durumda sanırım ülkemizde ilk akla gelen düğünde alınan takıları bozmaktır. Her iki tarafın ortak kararıyla yapıldığında tabi ki evdeki huzur de bekasını korumaya devam eder. İşte kolye veya başka aksesuar/takı seçilirken şıklığına önem vermek kadar ileriye yönelik olmasına da dikkat etmek gerekir. Bir gün olur da satılmak zorunda kalınırsa en azından daha iyi bir fiyata gider. Tabi ki gönül ister ki düğünde takılanlar bir köşede olsun ama madem ki hayat müşterek ve evlilik bir kurum ise o zaman başa geldiğinde de çekmek gerekir. Bu nedenle kolyeler arasında seçim yaparken ileriye yönelik düşünmeniz daha isabetli olacaktır. Merak etmeyin! Yeni sezonda hem şık hem de ileriye yönelik tercih edebileceğiniz çok sayıda aksesuar modeli var.

Gülaylar ile en güzel alışverişlere…

İnternet dünyasının gelişmesiyle birlikte her alanda olduğu gibi altın ve diğer takı konularında da gelişmiş seçenekleri değerlendirmek mümkündür. Düğün, nişan, kına veya diğer özel günlerinizde kıyafetinizi tamamlayıcı bir parça arayışı içinde iseniz Gülaylar, bu konuda size yardımcı olmaya yetecektir. Hem yatırımlık hem de şıklık için tercih edebileceğiniz çok sayıda kolye modeli arasından istediğiniz bir modeli seçerek isabetli bir tercih yapabilirsiniz. Moda dünyasının en yeni ve en beğenilen takı modellerini bir arada bulabileceğiniz site ile güvenilir alışveriş yapmanın tadına varacaksınız. Sitenin https://gulaylar.com/altin_kolye sayfasını inceleyerek yenilikleri görebilirsiniz.

Önceki İçerik
Sonraki İçerik
Sude Seçkin
Sude Seçkinhttp://www.kadinim.net
Kadınım.Net Editörü

Benzer İçerikler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Son Konular