15.8 C
İstanbul
Salı, Nisan 16, 2024

Sefamerve Tesettür Kombinler 2019

Sefamerve her sene çok farklı modeller ile karşımıza çıkıyor, bu yazımda sefamerve tesettür kombinler ve fiyatları ile ilgili bilgiler vereceğim. Tesettür modası her geçen gün artan taleple birlikte farklı seçenekler üretiyor, her kesime hitap eden çok farklı seçenekte modelleri sefamerveden bulabilirsiniz.

Özellikle geniş ürün yelpazesi ve ucuzluğu ile dikkat çeken sefamerve genç kesime ve orta yaşlı kesime hitap etmesi ile dikkat çekiyor. Bu modellerden bir çoğunu sizler için derledim yazı sonundan ulaşabilirsiniz. Bu yazıda da en beğendiğim sefamerve tesettür kombinler ve fiyatlarına yer vereceğim.

Sefamerve Tesettür Kombinler ve Fiyatları

Genel olarak bu modellerin fiyatları 130 lira ile 300 lira arasında değişiyor.

Bu yıl kırış etekler çok moda olacak, özellikle bu görselde ki kiremit renk kırış etek modelini çok beğendim diyebilirim.

Fiyatlara gelecek olursak;

Görselde ki tunik 30 liradan satışa sunuluyor. Kırış etek 40 liradan satışa sunuluyor. Ayakkabılar 40 liradan satışa sunuluyor ve eşarp 25 lira, toplamda 135 lira ile sefamerve tesettür kombinler arasında en ucuz fiyata sahip olan modelimiz.

Bu kombini hafta sonu gezmeye giderken yada günlük olarak kullanabilirsiniz. Gayet kullanışlı bir model, bu tarz modelleri yazı sonunda verdiğimiz sitemizde tek tek incelemesini yaptık.

Sefamerve ucuzluğu ile öne çıkan bir site, tesettür giyimde öncü firmaların bir kaç tanesinden birisi, bu modelleri sizler için özenle seçmeye çalıştık, beğeneceğinizi düşünüyoruz. Bu modelleri seçerken iş kombini, sefamerve okul kombini, sefamerve hafta sonu kombini ve kırış etek kombinleri gibi kategorilere ayırdık. Yukarıda ki linkten bu kombinlere ve fiyatlarına ulaşabilirsiniz.

Tesettür giyimle alakalı her türlü konuya ve kombinlere aşağıdaki sitemizden ulaşabilirsiniz. Umarım beğenirsiniz, lütfen yorum ve görüşlerinizi belirtiniz.

Sude Seçkin
Sude Seçkinhttp://www.kadinim.net
Kadınım.Net Editörü

Benzer İçerikler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Son Konular