12.5 C
İstanbul
Pazar, Nisan 28, 2024

2012 Gelin Başı Modelleri

Gelin başı modelinizi, saç modelinizi belirlemeden önce gelinliğinize uygun bir model olmasına dikkat etmelisiniz. Gelinliğinizle ilgili detayları göz önünde bulundurarak bu detaylarda nasıl materyallerin kullanıldığını ve duvağınızın şekline göre karar vermeniz en doğrusu olacaktır. Aksesuarlarınızın çok büyük olmamasını tercih ediniz. Çünkü uzun bir süre boyunca saçınızda kalacağından dolayı rahatsızlık vermesi söz konusudur. Ayrıca saçlarınız yüzünüzü kapatmamalı yüzünüz ön planda olmalıdır.

Gelinlerimiz saçlarında çok sert görünümlü topuzları tercih etmemelilerdir. Topuz gelin başı modelleri, romantik olmayan bir görünüme bürünürler. Bunun yerine saçınızın tepe kısmının kabarık olduğu modeller sizi daha gösterişli kılarak güzel bir görünüm kazanmanıza yardımcı olur.

Gelin saçı süslemek için canlı çiçekleri aksesuar olarak kullanmak istiyorsanız, çiçeklerin yakın bir zamanda temin edilmesi daha sağlıklı olarak solmasını engellenmiş olur. Gelin saçı yapımında önemli olan noktaların başında gelinin hayalindeki saç modelini yapmaya çalışmak ve ona en yakışacak modelin yapılmasıdır. Gelin saçı modellerinden ister özenli bir şekilde taranarak yapılan topuz isterse de romantik bukleler yapılarak oluşturulmuş açık bir saç modeli; her saç tipine ve yüz tipine uygulanabilecek modellerdir.

Sude Seçkin
Sude Seçkinhttp://www.kadinim.net
Kadınım.Net Editörü

Benzer İçerikler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Son Konular