16.6 C
İstanbul
Cuma, Kasım 24, 2023

2014 Moda, Makyaj Teknikleri

2014 yılının sonbahar *makyaj teknikleri nelerdir şimdi biraz onun hakkında bilgilenelim. Her yıl değişen moda sayesinde kadınlar farklı tasarımlar deneme şansı buluyor fakat makyaj modasında geçen seneden izler bulunuyor. Örneğin kalın kaşlar!

Tabi ki geçtiğimiz kışın vazgeçilmez makyaj rengi mürdüm fakat*yaz sezonuna doğru siyah ve tonları *moda olacak. Dudaklarda kiremit rengi tekrardan moda oluyor ve keskin dudaklar yerine yumuşak renkler tercih edilecek. parlak bir makyaj yerine mat olan yüzler daha popüler oluyor.

Kalın kaşlar geçen sene olduğu gibi bu sene de moda olanlar arasında. İnce çekilmiş kaşlar yerine kalın ve gösterişli kaşlar bu yaz sezonunda*damgasını vuracak. Kirpikler tekrardan gökyüzünde! Bu zamanın makyaj modasında dolgun ve uzun kirpikler var.

Kadınların vazgeçemediği dumanlı göz makyajının vazgeçilmez rengi*siyah, her zaman olduğu gibi yerini kimselere bırakmıyor. Gece davetlerinde ve eğlenceye giderken çekinmeden smokey makyajın tadını çıkartabilirsiniz. Göz makyajında her zaman olduğu gibi köşelere doğru incelen eyeliner seksi bir görünüş kazandıracaktır.

Makyaj teknikleri hakkında modaya ayak uydurmak istiyorsanız size bulunmaz bir kaynak öneriyoruz.

Sude Seçkin
Sude Seçkinhttp://www.kadinim.net
Kadınım.Net Editörü

Benzer İçerikler

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Son Konular